Місцезнаходження

м. Київ, вул. Жилянська, 97

 

Хто наші клієнти

Молоді та дорослі безпритульні, або ті, хто опинився у кризовій життєвій ситуації і хоче з неї вийти.

 

Види допомоги

Клієнти отримують необхідні засоби гігієни, одяг і повноцінне харчування; молодь до 25 років має можливість брати участь у різноманітних класах, займатися в спортивному центрі.

 

Як Ви можете допомогти

Зв’язатися з нами зручним для вас способом

 

Контакти

+38 (099) 653-33-74, +38 (068) 510-30-59

Допомогти проекту

 

Суть проекту:

Соціальні працівники та психологи проводять роботу з людьми, які перебувають у складній життєвій ситуації і хочуть стати повноправними членами суспільства. Клієнти також отримують необхідні засоби гігієни, одяг і  харчування. Денний центр працює 5 днів на тиждень.

 

Мета проекту: 

Надання соціальної та психологічної підтримку для людей, які перебувають в кризових ситуаціях, надання необхідних речей, такі як предмети гігієни, їжа, одяг і взуття.

 

Стратегічна мета:

Допомогти людям стати повноправними членами суспільства, домогтися успіху в кар’єрі та сімейному житті, навчитися брати відповідальність за своє майбутнє, навчити необхідним життєвим навичкам.

В нашому Центрі, щоденно, окрім суботи та неділі, дорослі бездомні мають можливість прийняти душ, випрати речі (здати брудний і отримати свій чистий, сухий  одяг), отримати гарячу їжу, за необхідністю – консультацію соціального робітника, психолога, юриста щодо питань допомоги у відновленні документів, тощо.

Пожертвувати