Надаємо тимчасове житло (терміном до 12 місяців), психологічну та соціальну підтримку для матері і дитини які опинилися в складній життєвій ситуації..

 

Місцезнаходження

Селище міського типу Коротич, Харківський район, Харківська область.

 

Хто наші клієнти

Матері-одиначки, які знаходяться в складних життєвих ситуаціях і не мають місця проживання.

 

Види допомоги

Надаємо тимчасове житло для матерів-одиначок в складних життєвих ситуаціях і які не мають безпечних умов для життя. Жінки мають можливість жити в безпечній і комфортній обстановці, навчитись доглядати за своїми дітьми, працевлаштуватись та знайти власне житло.

 

Як ви можете допомогти

Зв’язатися з нами зручним для Вас способом.

 

Контакти

+38 (057) 742-41-00, +38 (097) 336-60-49, +38 (099) 752-49-78

 

Опис проекту:

«Деполь Україна» в партнерстві з сестрами-оріоністками організували пункт тимчасового проживання для вагітних і молодих жінок з дітьми до 5 років які не мають постійного місця проживання і опинились в кризовій життєвій ситуації.

Це великий будинок з усіма зручностями. В ньому є кімнати для проживання на двох осіб, туалет, душ, ігрова кімната, кухня, їдальня та пральня. На території будинку є зона для відпочинку, дитячий майданчик.

Приходячи на проект, клієнтки отримують тимчасове безкоштовне проживання, соціальну і психологічну підтримку, допомогу в придбанні одягу для себе і дитини, візок, ліжечко, необхідні ліки і медичну допомогу. Співробітники «Деполь Україна» допомагають вирішити питання стосовно оформлення документів і соціальних виплат, вчать доглядати за собою та за дитиною.

Проект має хорошу і шановану репутацію. Державні структури і соціальні служби активно співпрацюють з нашими працівниками в питаннях щодо відновлення документів, державні установи готові повернути дітей матерям, які раніше були забрані на виховання в прийомні сім’ї.

Пожертвувати