Сьогодні ми вирішили згадати одну із історій, до якої ми долучились минулого року.

У середині червня 2021 року ми отримали дзвінок від небайдужих людей, які звернулись до філії Всеукраїнського благодійного фонду «Деполь Україна» у Харкові та повідомили про чоловіка, який у жахливому стані та потребує медичної допомоги. Вони розповіли, що він вже декілька днів ночує на вулиці на дитячому майданчику.

Команда соціального патруля  проекту «Допомога на колесах» миттєво відреагували і виїхали до чоловіка. На місці стало відомо, що чоловік погано розмовляв, не міг самостійно пересуватися. Для того аби надати йому допомогу співробітники «Деполь Україна» вирішили викликати представників поліції та швидкої невідкладної допомоги.

Лікарі що прибули на місце не одразу погодили на госпіталізацію чоловіка, тільки після наполегливого прохання та апелювання до критичності його стану вони вирішили доправити його до лікарні. Соціальний патруль супроводжував машину швидкої допомоги до місця госпіталізації.

Таким ми побачили Анатолія Борисовича вперше

 Так чоловік потрапив до терапевтичного відділення міської лікарні №3. Тут йому надали санітарно-гігієнічну допомогу, а лікарі встановили діагнози та розпочали лікування.

Вже у лікарні, у ході спілкування, ми більше дізналися про чоловіка. Коли Анатолій став почувати себе краще, то розповів, що раніше багато років працював водієм тролейбусу. Після інсульту втратив роботу, дружину і житло. Разом із цим він втратив документи, після чого оселився на вулиці.

Працівники нашого фонду допомогли йому відновити документи та оформити необхідні довідки. Стан Анатолія Борисовича нажаль не дозволяє йому повернутись до самостійного життя, тому наші спеціалісти за його проханням допомагають отримати документи для того аби влаштувати його до геріатричного пансіонату.

Анатолій Борисович вже отримав нову ID-Картку

І хоча наразі ми продовжуємо допомагати Анатолію відновити решту його документів, наразі його життю вже нічого не загрожує, а після одужання всі ми причаровані його почуттям гумору та чарівною усмішкою. І ми маємо надію, що далі у чоловіка будуть тільки приємні моменти у житті.

Перед новим роком наші волонтери відвідали пана Анатолія, та привітали його із прийдешнім 2022 роком
Пожертвуючи
Could provide soup and shelter to a homeless person for one night
Could provide soup and shelter to a homeless person for two nights.
Could bring comfort for five nights of soup and shelter to one person.
Пожертвувати