ПІДСУМКОВИЙ ЛИСТ ДО КОНКУРСУ:
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСІХ ПОТЕНЦІЙНИХ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ

Реєстраційний номер конкурсу: 23082302
Харчові продукти

 

Філія ВБФ «Деполь Україна» у м. Харків (Код ЄДРПОУ 41867621), що надає гуманітарну допомогу у людям, які проживають в Україні та постраждали від воєнних дій, має на меті опціон закупівлі обраних харчових продуктів для приготування гарячих обідів, для населення. Тривалість проєкту загалом 18 місяців, починаючи з 27.09.2023.

 

З огляду на вищезазначене, благодійний фонд запускає місцеву тендерну процедуру, згідно процедур закупівель та правил, які застосовуються до цього конкретного контракту, з метою прозорого та економічно ефективного визначення постачальника для цих поставок.

 

Запрошуємо всіх зацікавлених постачальників, які мають необхідні ресурси для подання свого ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ, взяти участь у тендері .

 

Тендерна документація, яку ми надішлемо Вам за запитом після висловлення Вашої зацікавленості, міститиме:

  1. Інформація для всіх постачальників – цей документ містить Зведений лист тендеру, який є вичерпним резюме того, як повинна бути заповнена тендерна документація, як і коли її подавати (документ).
  2. Детальна специфікація для постачальника – цей документ включає детальну специфікацію необхідних продуктів. Зацікавлені сторони повинні надати цінові пропозиції перерахованих пунктів. Цей документ додається до Зведеного листа.
  3. Підстави для виключення та критерії оцінки – цей документ включає критерії, які будуть використовуватися для оцінки всіх поданих тендерних пропозицій. У ньому також повинні бути вказані причини, за якими постачальники можуть бути виключені з оцінки. Ці критерії додаються до цього підсумкового листа і повинні бути доведені до відома зацікавлених сторін.
  4. Умови тендеру – вищезазначені критерії додаються до цього стислого листа та мають бути ознайомлені із зацікавленими сторонами.
  5. Форма постачальника – цей документ повинен бути заповнений, підписаний і повернутий зацікавленою стороною. Цей документ додається до цього підсумкового листа.
  6. Анкета постачальника – цей документ також заповнюється зацікавленою стороною. Цей документ додається до цього підсумкового листа. Будь ласка, надайте нам якомога більше інформації.
  7. Кодекс професійної поведінки постачальників – кандидат повинен ознайомитися з цим документом і підписати його.
  8. Проект контракту про закупівлю – цей документ регламентує умови, які будуть застосовуватися після укладення контракту з успішним кандидатом. Цей документ ретельно вивчається зацікавленою стороною і підписується як знак згоди. Проект договору додається до цього підсумкового листа.

 

Для успішного заповнення тендерної документації, будь ласка, надайте необхідну інформацію в максимально чітких та детальних деталях.

Дата оголошення конкурсу: 25.08.2023.

 

Термін подачі документів, які ми надішлемо вам, якщо ви зацікавлені, 22.09.2023 до 12.00 GMT+3 (за Київським часом) Документи необхідно відправити поштою безпосередньо в гуманітарний відділ організації за наступною адресою:

 

Філія ВБФ «Деполь Україна» у м. Харків
61052, м. Харків, вул. Мала Панасівська, б. 16

 

Вся тендерна документація повинна бути подана в паперовому вигляді в запечатаному конверті. На зовнішній стороні конверта необхідно вказати фірмове найменування претендента, реєстраційний номер тендеру і позначку «НЕ ВІДКРИВАТИ!».

 

Філія ВБФ «Деполь Україна» у м. Харків очікує на оцінку конкурсної документації (вибір переможця конкурсної пропозиції з числа шорт-листа претендентів) на основі поданих документів до 21.09.2023 включно.

 

Пані та панове, якщо у Вас виникли будь-які питання або Вам потрібні додаткові роз’яснення, будь ласка, зв’яжіться з нами в письмовій формі в гуманітарному відділі нашої організації, зазначеному вище, або в електронному вигляді за procurement.department@depaulua.org адресою електронної пошти з Вашої робочої електронної адреси (ми не беремо до уваги електронні листи, надіслані з адрес, зареєстрованих у постачальників персональних адрес електронної пошти).

 

Пожертвувати