ПІДСУМКОВИЙ ЛИСТ ДО КОНКУРСУ:

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСІХ ПОТЕНЦІЙНИХ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ

Реєстраційний номер конкурсу: 23120801

Тверде паливо (деревина твердих порід та брикети)

 

Пані та панове

 

«Всеукраїнський благодійний фонд «Деполь Україна», що надає гуманітарну допомогу людям, які проживають в Україні та постраждали від воєнних дій, цікавить опціон закупівлі твердого палива (деревина твердих порід та брикети) на зимовий сезон в очікуваній кількості 830 складометрів дров деревини твердих порід та брикетів 350 т, включаючи транспортування вантажів до місця доставки товару (Див. ДЕТАЛІ СПЕЦИФІКАЦІЇ ПОСТАЧАЛЬНИКА) терміном на 12 місяців, починаючи з 08.01.2024 по 31.01.2025.

 

З огляду на вищезазначене, благодійний фонд запускає приватну національну тендерну процедуру, згідно процедур закупівель та правил, які застосовуються до цього конкретного контракту, з метою прозорого та економічно ефективного визначення постачальника для цих поставок.

 

Запрошуємо всіх зацікавлених постачальників, які мають необхідні ресурси для подання свого ВИСЛОВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ, взяти участь у тендері. Якщо Ви зацікавлені в отриманні тендерної документації, будь ласка, зв’яжіться з нами за електронною адресою procurement.department@depaulua.org .

 

Тендерна документація, яку ми надішлемо Вам за запитом після висловлення Вашої зацікавленості, міститиме:

  1. Інформація для всіх постачальників – цей документ містить Зведений лист тендеру, який є вичерпним резюме того, як повинна бути заповнена тендерна документація, як і коли її подавати (документ).
  2. Детальна специфікація для постачальника – цей документ включає детальну специфікацію необхідних продуктів. Зацікавлені сторони повинні надати цінові пропозиції перерахованих пунктів. Цей документ додається до Зведеного листа.
  3. Підстави для виключення та критерії оцінки – цей документ включає критерії, які будуть використовуватися для оцінки всіх поданих тендерних пропозицій. У ньому також повинні бути вказані причини, за якими постачальники можуть бути виключені з оцінки. Ці критерії додаються до цього підсумкового листа і повинні бути доведені до відома зацікавлених сторін.
  4. Умови тендеру – вищезазначені критерії додаються до цього стислого листа та мають бути ознайомлені із зацікавленими сторонами.
  5. Форма постачальника – цей документ повинен бути заповнений, підписаний і повернутий зацікавленою стороною. Цей документ додається до цього підсумкового листа.
  6. Анкета постачальника – цей документ також заповнюється зацікавленою стороною. Цей документ додається до цього підсумкового листа. Будь ласка, надайте нам якомога більше інформації.
  7. Кодекс професійної поведінки постачальників – кандидат повинен ознайомитися з цим документом і підписати його.
  8. Проект контракту про закупівлю – цей документ регламентує умови, які будуть застосовуватися після укладення контракту з успішним кандидатом. Цей документ ретельно вивчається зацікавленою стороною і підписується як знак згоди. Проект договору додається до цього підсумкового листа.

 

Для успішного заповнення тендерної документації, будь ласка, надайте необхідну інформацію в максимально чітких та детальних деталях.

Дата оголошення конкурсу: 08.12.2023

 

Кінцевий термін подання тендерної документації – п’ятниця 29.12.2023 до 12:00 (за київським часом). Документи мають бути доставлені в електронному вигляді на електронну адресу гуманітарного відділу організації, procurement.department@depaulua.org .

 

«Всеукраїнський благодійний фонд «Деполь Україна» очікує проведення оцінки тендерної документації (обрання переможця конкурсної пропозиції з числа кандидатів) на основі поданих документів до 05.01.2024 р. включно.

Пані та панове, якщо у Вас виникли запитання або Вам потрібні додаткові роз’яснення, будь ласка, зв’яжіться з нами в електронному вигляді за адресою електронної пошти procurement.department@depaulua.org , з вашої корпоративної (робочої) адреси електронної пошти (ми не враховуємо електронні листи, надіслані з особистих (персональних) адрес електронної пошти).

ДЕТАЛІ СПЕЦИФІКАЦІЇ ДЛЯ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ

 

*Інша інформація: 

Кандидати на участь у тендерній процедурі можуть брати участь у всьому контракті, тобто за всіма напрямками поставки товарів або лише їх частинами, тобто за конкретними пунктами призначення (пунктами) поставки товарів, залежно від окремих напрямків, перелічених нижче. Постачальник зобов’язується забезпечити: транспортування до місця призначення доставки товару.

 

 

Пункт призначення доставки вантажу Опис товару Необов’язуюч розрахункова кількість замовлення
Харківська область

Райони:  с. Тишки, Кутузовка, Бісквітне, Бобрівка, Роганка, Байрак

Колоті дрова твердих порід деревини 500 складометр
Райони: Борщова, Слобожанське, Кочубаївка 

Примітка: Для цих трьох зон потрібен дозвіл на в’їзд – перепустка

Київська областьРайони:  Мощунську та Загальцівську територіальну громади (загалом 8 сіл) Колоті дрова твердих порід деревини 330 складометр
Миколаївська областьРайони: Горохівська громада, Інгульська громада, Привільненська громада, Березнегуватська громада, Снігурівська громада, Баштанська громада, Широківська громада  брикети 350 тонн
Пожертвувати