Соціальне патрулювання містом

 

Місцезнаходження
  1. Преображенський парк
  2. Зупинка “Новий ринок”
  3. Зупинка “Слобідка”
  4. Іванівський міст.

 

Хто наші клієнти

Особи без постійного місця проживання та люди які знаходяться у складній життєвій ситуації, живуть за межею бідності.

 

Види допомоги

Гаряче харчування, перша долікарська допомога, одяг та взуття, соціальні консультації, інформаційні послуги, забезпечення санітарно-гігієнічними засобами.

 

Як ви можете допомогти?

Звертайтеся до нас за контактними номерами телефонів, електронною поштою або особисто.

 

Контакти

+38 (095) 741-23-21   +38 (067) 287- 15-37  +38 (048) 783-28-92

 

Про нашу роботу

 

Суть проекту:

Забезпечення бездомних осіб Харкова гарячою їжею, одягом і першою долікарською допомогою; направлення на інші проекти в залежності від потреб.

 

Мета проекту:

Забезпечення базових фізичних потреб бездомних міста Харкова, встановлення контакту з бездомними з метою подальшої роботи з ними.

 

Стратегічна мета:

Виявлення потреб бездомних в різних районах Харкова і спрямування їх на проекти в залежності від потреби.

Проблема бездомності є однією з найменш вивчених соціальних проблем суспільства. Людина не має постійного місця проживання, позбавлена реалізації своїх основних потреб і відповідно має обмежені можливості до розвитку свого особистого потенціалу. Соціальне становище людини залишає її на узбіччі суспільства: найчастіше таких людей не поважають, ставляться до них з презирством, ігнорують їх. Відсутність документів обмежує їх доступ до послуг у державних установах. Найчастіше дорослі бездомні не мають доступу до спектру медичних послуг, люди пенсійного віку не мають можливості отримувати пенсії, молоді люди не можуть влаштуватися на роботу.

Щодня, окрім суботи та неділі, наші співробітники патрулюють районами міста. Їх завдання полягає у виявленні людей які опинилися в складній життєвій ситуації, з’ясуванні причин, за якими людина опинилася в цьому положенні. З 10.00 до 15.00 години наші працівники розвозять гарячу їжу та надають першу долікарську допомогу.

Пожертвувати