Місцезнаходження

Ми співпрацюємо з лікарнями м. Харкова

 

Хто наші клієнти

Безпритульні та самотні люди, які знаходяться на лікуванні в лікарнях.

 

Види допомоги

Харчування, послуги гігієни, медикаменти, одяг психологічна підтримка.

 

Контакти

+38 (057) 709-83-46

Допомогти проекту

 

Опис проекту:

Бездомні люди, які опинилися в лікарнях, перебувають в ще більш скрутній ситуації ніж бездомні на вулицях міста. Вони не мають можливості знайти собі їжу, одяг, попросити милостиню.

Щотижня до них навідуються наші співробітники і привозять гаряче харчування. Але основна проблема в тому, що цього достатньо лише щоб підтримувати клієнтів, а не нагодувати їх.

З причини відсутності коштів у клієнтів на необхідні для лікування медикаменти, важливим аспектом нашої роботи є надання їм лікарських препаратів.
Наші співробітники на кожного підопічного заповнюють анкету з особистими даними, в якій фіксується історія хвороби, надана йому допомога, переміщення людини по лікарнях, наявність документів та інше.

Особиста гігієна – важлива сторона збереження здоров’я людини. Щомісяця ми видаємо гігієнічні засоби на запит клієнтів, такі як: мило, туалетний папір, шампунь, за необхідністю –  зубну пасту і щітку, станок для гоління. Ще одним важливим аспектом збереженням особистої гігієни є постільна білизна, видача якої не передбачена в медичних установах. «Деполь Україна» регулярно надає клієнтам білизну, періодично здійснює прання речей клієнтів.

«Деполь Україна» співпрацює з КЗ «Харківський міський центр реінтеграції бездомних осіб» в питаннях відновлення документів та вирішення інших нагальних проблем безпритульних осіб. Це єдине місце в Харкові де бездомні можуть знайти притулок під час несприятних погодних умов або якщо вони бажають відновити документи та зареєструвати своє місце проживання.

Пожертвувати